Print Icon
Img

NEDERLAND

Editie 5

Maart 2021

Zoho privately held public responsible

ZohoDay 2021 - De conferentie voor analisten over de hele wereld

Eind februari werd ZohoDay, onze jaarlijkse analisten-conferentie, gehouden. Aan een invloedrijk publiek van meer dan 160 analisten uit 15 landen wereldwijd hebben we onze visie, strategie en doelen voor 2021 gepresenteerd. Het evenement werd gepresenteerd via het event-platform van Zoho, bestaande uit Backstage, Meeting en Showtime. Deze combinatie van Zoho's producten zorgde voor een uitstekende ervaring.

Lees hier de mening van analisten over het evenement in hun tweets op #ZohoDay2021.

Top Artikel

Zoho Social

Zeg hallo tegen de nieuwe Zoho Social

Pagesense Int Features Blog

PageSense biedt personalisatie en een geheel nieuw prijsmodel. Hierbij kiest en betaalt u alleen de functies die u gaat gebruiken

Workdrive Blog

Nieuwe Workdrive, een tweedelige review

zoho books 10 year anniversary

Zoho Books wordt 10 jaar

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Zoho via deze digitale samenvatting

REGISTREER NU

Zoho in Nederland

Klantverhalen

Agrifac

Data gestructureerd bijhouden is iets wat we te weinig hebben gedaan, maar nu wel doen. Vanuit management perspectief gaat er meer aandacht uit naar informatie management en de verschillende systemen en integraties die daarbij helpen

Roelof van 't Ende,

Manager Informatiemanagement, Agrifac.

Lees verder.

Heeft u een Zoho-verhaal om te delen? We horen graag van u.

Updates Van Onze Producten

Zoho Writer

Zoho Writer ondersteunt nu meerdere secties en geavanceerde lay-out-opties. Lees meer over de nieuwe functies in deze walkthrough-video.

Zoho Bigin

De nieuwe versie van de Bigin-iOS-app ondersteunt 25 nieuwe talen, waaronder Duits, Frans, Nederlands en Spaans. Lees verder.

Zoho CRM

Maak kennis met Canvas, de ontwerpstudio waarmee u een nog betere aansluiting kunt maken tussen Zoho CRM en manier van werken binnen uw branche. Bekijk hier het overzicht.

Zoho Marketplace

Werk slimmer door andere third party applicaties of functionaliteiten aan Zoho toe te voegen middels extensies van de Zoho Marketplace. Hier is een overzicht van de nieuwe extensies die in januari 2021 zijn uitgebracht.

Nederlandse Zoho Integration

Exact online integratie voor Zoho Inventory

Integreer Exact Online met Zoho Inventory om een ​​uniform platform te creëren dat uw boekhoud- en ERP-software in realtime synchroniseert met Zoho Inventory. Bekijk hier de integratie op onze marketplace.

Xelion Telefoonintegratie voor Zoho producten

Bespaar tijd en werk efficiënter door uw Xelion-telefoonsysteem te integreren met Zoho CRM, CRM Plus, Desk en Zoho One. Bekijk hier de integratie op onze marketplace.

Zoho Community

Hier komen Zoho-enthousiastelingen bijeen om kennis te maken en van elkaar te leren. Er zijn meer dan 100.000 leden en ruim 400.000 discussies.

Doe mee

Hulpbronnen

Videos & Podcasts

Zoho Social

Electronisch ondertekenen, hoe werkt dat? Zeg vaarwel tegen pen en papier, stap over op Zoho Sign, dat kan worden geïntegreerd met Zoho Workplace

Blogs

Urbanelementcguest blog

Zoho CRM vanuit het perspectief van een Oxford Digital Marketing Agency

Zoho Academy

Ontwerpinspiratie: de vijf beste homepages die met succes relevante doelgroepen aanspreken dankzij veel creativiteit en empathie.

Zoho privately held public responsible

Zoho in de Spotlights

Zoho Social Value Matrix leader 2020

Vond u deze nieuwsbrief informatief?

Deel uw mening

Stel onze Zoho apps voor aan je vrienden en spaar Wallet credits

Volg ons