Print Icon
Img

NEDERLAND

Editie 3

Oktober 2020

Transnational Localism

Zoho's werkwijze in het nieuwe tijdperk van globalisering en onze richting in Europa

cover

Top Artikel

De introductie van het nieuwe Zoho Workplace; het herdefiniëren van de manier waarop jouw organisatie werkt

De introductie van Zoho TeamInbox; een gezamenlijke inbox voor teams

Zoho versterkt haar data privacy met de ISO 27701:2019

Zoho Marketplace bereikt met meer dan 1000 extensies een mijlpaal.

Blijf op de hoogte van het Zoho nieuws van de afgelopen drie maanden.

AANMELDEN

Zoho en Nederland

Reviews Klanten

UENI-logo

We zijn in meer dan tien landen actief verdeeld over vier continenten. Met Zoho Subscriptions is het uitsturen van herhaal-factureren geen uitdaging meer waardoor we rustig kunnen doorgroeien.

Gilles Groven

Product Manager at UENI

Lees verder

Selectra_blue

In tegenstelling tot de concurrenten faciliteert Zoho niet alleen de implementatie van de interne processen, ze zijn ook gebruiksvriendelijk.

Aurian de Maupeou

Co-founder & CEO at Selectra

Lees verder

Hoe ervaart u Zoho? We horen het graag!

Updates Van Producten

Zoho BackToWork (by Creator)

Een applicatie die helpt om jou en jouw bedrijf terug te laten keren naar de werkvloer met de zekerheid dat de veiligheidsvoorschriften nageleefd worden. BackToWork kan worden aangepast naar je zakelijke voorkeuren en wordt gratis aangeboden tot december 2020.

Zoho CRM

Je kunt nu een workflow maken voor Facebook en Twitter om commentaar te geven, klanten te beantwoorden en te liken. Leer hier meer over social media workflows.

Zoho Inventory

Verbind nu meerdere Shopify-locaties met Zoho Inventory voor een beter en efficiënter voorraadbeheer en een soepele orderverwerking. Een naadloze automatisering voor je complete Shopify-winkelervaring. Leer hier meer over connecten met Shopify.

Zoho Writer

Kies de Offline modus voor ononderbroken schrijven, óók als je internet uitvalt. Dit betekent dat je kan doortypen, editen en andere basis werkzaamheden kunt voortzetten tot de verbinding hersteld is.

Zoho Backstage

Door de 1,5 meter samenleving zijn er nu veel online evenementen. De introductie van OnAir bij Zoho Backstage is om je te ondersteunen met je show waar je ook bent. Kom live in contact met je publiek tijdens streamen, vraag&antwoord sessies, polls en meer.

Zoho Sign

Een complete app voor zakelijk digitale handtekeningen. Nu met automatische cloud back-up, aangepaste e-mailsjablonen, radio field voor ondertekenaars en integraties met Zoho CRM, Desk en meer.

Zoho Community

Hier komen Zoho-enthousiastelingen met elkaar in contact, ze raken betrokken met elkaar en leren van elkaar. Er zijn meer dan 100.000 leden en ruim 400.000 discussies.

Hulpbronnen

Webinars

Wat is de sleutel tot succesvolle email-marketing?

Leer hoe je het verhaal van je data kunt vertellen via dashboards

Blogs

Luister en leer alles over het hedendaagse recruitment proces

Nu kun je de cloud van jouw telefoon verbinden met CRM & Desk

Zoho Academy

Feedback geef je het beste face-to-face. Met een team op afstand is dat niet altijd een optie. Maak kennis met 5 strategieën voor het geven van feedback op afstand. De strategieën zijn handig en bruikbaar.

Verslag Analyst

Zoho One is hét besturingssysteem voor bedrijven. Jeremy Cox, Principal Analyst bij Omdia Consult, vertelt je er uitgebreid over in zijn verslag.

Zoho in de Spotlights

Vindt je onze nieuwsbrief informatief?

Deel uw mening

Stel onze Zoho apps voor aan je vrienden en spaar Wallet credits.

FOLLOW US