Print Icon
Stay home work online

APRIL 2020NEDERLAND

WE ARE ALL IN THIS TOGETHER

Zoals ieder bedrijf over de hele wereld heeft Zoho te maken met een ongekende situatie die de manier waarop we normaal werken heeft veranderd. We begrijpen dat deze tijden moeilijk zijn en we blijven er alles aan doen om uw bedrijf draaiende te houden. Wij zullen u vertellen wat we u hiervoor te bieden hebben. Onthoud, we komen hier samen uit.

TOP STORY

Introductie ESAP voor kleine bedrijven

sridharvembu_message

Om kleine bedrijven door deze wereldwijde crisis te helpen, introduceren we het Emergency Subscription Assistance Program (ESAP). Onze klanten, de kleinere bedrijven die het financieel moeilijk hebben, kunnen hier een beroep op doen. Het programma biedt drie maanden gratis gebruik van de Zoho software die bij hen in gebruik is.

COVID-19, serieuze zaak

Bij de uitbraak van COVID-19 stond de veiligheid van onze medewerkers en omliggende gemeenschap voorop. Uitkomst is dat we al onze vluchten, events, trade shows en meet ups hebben geannuleerd. Waaronder Zoholics, hét jaarlijkse evenement waar we wereldwijd ons gehele Zoho netwerk bij elkaar brengen en de nieuwste ontwikkelingen presenteren.

Remote werken is de nieuwe standaard

We hadden al vroeg de voorzorgsmaatregel 'Work from Home'-beleid (WFH) ingezet voor al onze medewerkers wereldwijd. De veiligheid van onze werknemers en families, klanten en zakenpartners staat vooropgesteld. Onze software, services en activiteiten op het vlak van klantenondersteuning hebben geen last ondervonden.

Zoho Creator's COVID-19 app programma

zoho_creator

We willen het makkelijker maken voor de overheid, non-profit -en maatschappelijke organisaties om oplossingen te vinden tegen deze pandemie. Iedereen in het veld kan gratis low-code web- en mobiele apps maken om Covid-19 te helpen bestrijden. Meer hierover.

Introductie Zoho Remotely, de op privacy gerichte toolkit voor werken op afstand.

Vanuit onze WFH modus zagen we de wereld het virus bestrijden en zich aanpassen aan een externe werkomgeving. We wilden hulp bieden. Daarom hebben we 'Zoho Remotely' uitgebracht om een uitgebreide reeks softwaretools voor remote communicatie-, productiviteit- en samenwerking te bevorderen. Een oplossing waarmee mensen op afstand kunnen werken. Zoho Remotely wordt tot 1 juli 2020 gratis aangeboden.

ZOHO IN NEDERLAND

Zoholics 2020 geannuleerd

We hebben net als iedereen ons grootschalig jaarlijks terugkerende klantevenement 'Zoholics' in 14 landen geannuleerd, zo ook de Zoholics conferentie in Utrecht gepland op 2 juni.

Het besluit is gebaseerd op de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners. Alle verkochte tickets worden volledig terugbetaald.

Momenteel werken we naar alternatieve oplossingen waarmee we u persoonlijke begeleiding en hulp kunnen bieden, waar u ook bent. Kijk hier voor meer updates.

LEADER'S TAKE

Bij Zoho streven we ernaar dat u ongeacht waar u bent, in goede en in slechte tijden uw bedrijf kunt runnen. Deze tijd heeft ons nog meer gemotiveerd om ervoor te zorgen dat u, uw medewerkers en community veilig vanuit huis kunnen werken, zonder dat uw bedrijf daar last van heeft. Zoho met wereldwijd meer dan 8.000 thuiswerkende werknemers toont aan dat business continuity met onze tools gegarandeerd is. Deze ervaring helpt ons om onze producten verder te verbeteren voor wat waarschijnlijk een trend zal worden zodra we dit virus de baas zijn.

Sridhar Vembu

CEO

Ervaringen van klanten

johnlegg

Ik waardeer Zoho omdat ze constant naar hun klanten luisteren, dit om verbeteringen in de software door te voeren. Binnen Expansion hebben we een Zoho-first-strategie, wat betekent dat we voor elke gewenste functionaliteit direct naar mogelijkheden binnen de Zoho Apps-suite kijken

Tom van de Kamp

Managing Partner at Expansion, Rotterdam.

stevenmoss

Zoho One is een interessant product, namelijk één product met 45 applicaties voor een heldere betaalbare prijs. Je kunt echt de hele 'snoepwinkel' gebruiken - dat interesseerde ons vanwege de onderlinge integratie, iets wat we op langere termijn bij ons konden zien gebeuren.

Heiko Bonenkamp

Co-founder of ProActive, Haarlem.

We zouden graag uw klantervaring met Zoho teruglezen.

Klik hier en schrijf uw review

UPDATES VAN PRODUCTEN

Naast onze taak en focus om te zorgen dat u over de tools beschikt om deze crisis door te komen, gaan wij gewoon verder met productontwikkeling, innovaties en verbeteringen. Door de continue optimalisatie van de productsuite bieden we u meer en meer waarde voor uw geld.

Zoho Marketplace

Zoho Marketplace beschikt over 76 nieuwe extensies waarmee u uw werk kan vereenvoudigen. Maak direct verbinding met meer dan 940 vooraf gebouwde integraties. Check de lijst voor de nieuwste extensies.

Zoho Desk

Zoho Desk het omni-channel product voor customer service is uitgebreid met WhatsApp. Biedt uw klanten nu support met deze populaire app. Probeer de bètaversie vandaag nog.

Zoho CRM

De opslagruimte in Zoho CRM wordt nu verdeeld in twee categorieën: gegevensopslag en bestandsopslag. De quotas verschillen per editie (versie). Lees hier verder.

Zoho Workdrive

Zoho Workdrive krijgt meer ruimte voor gegevensopslag. De app verhoogt het limiet voor gedeelde opslag van bestanden voor alle nieuwe en bestaande gebruikers. Hoeveel ruimte?

Zoho Motivator

Zoho Motivator wordt op 31 augustus 2020 uitgefaseerd. De functionaliteit sales performance management is nu onderdeel van Zoho CRM. Lees hier meer.

Zoho Bookings

Zoho Bookings (nieuw product introductie) een online planner voor de dienstverlenende sector en is te integreren met Zoho CRM en Zoho Meeting, de (video)conferencing tool. Beheer hier uw afspraken.

ALTIJD DICHTBIJ

Zoho Community Meetups

Ondanks het annuleren van ongeveer 30 meetups over de hele wereld, slagen we er nog steeds in om onze Zoho-enthousiastelingen virtueel bij elkaar te brengen. We hebben in de laatste week van maart drie virtuele meetups gehouden in Philadelphia, San Diego en Toronto.

We gaan veel meer van deze virtuele meetups organiseren om zo in contact te blijven met gebruikers over de hele wereld. Word lid van onze community page voor meer informatie.

RESOURCE CORNER

Webinars

Aan de slag met werken op afstand? Remotely is Zoho's suite van 11 apps die speciaal gemaakt is voor bedrijven die op productieve wijze op afstand willen communiceren, samenwerken en thuiswerken. Volg de webinar en laat onze experts u helpen om het meeste uit Zoho Remotely te halen.

Zoho CRM's product experts houden wekelijks live webinars over verschillende onderwerpen met betrekking tot CRM gebruik, instellingen en meer. Registreer hier.

Lokale Zoho experts bij u in de buurt

livepartner

Middels nieuwe online leermogelijkheden voorzien we onze partners van meer kennis zodat ze u deskundig van dienst kunnen zijn. Voor onze partners is wereldwijd een live training- en certificeringsprogramma opgezet dat in 50 dagen voor de kennisoverdracht en certificering van 15 Zoho-producten zorgt.

Zoho Blog

We zijn allemaal getuige van het effect dat COVID-19 heeft op bedrijven over de hele wereld. Het is belangrijk om een constante cashflow te hebben en ervoor te zorgen dat uw reserves niet opraken. Lees de blog over de 10 beste manieren om een constante cashflow te behouden tijdens de COVID-19-crisis.

Zoho Academy

Wat betekent 'marketing automation' en hoe kun je starten? Lees hier onze essentiële begeleiding voor marketingautomatisering en kom erachter hoe uw bedrijf deze het meest effectief kan inzetten.

Vond u deze nieuwsbrief informatief?

Deel jouw mening

Stel onze Zoho apps voor aan je vrienden en spaar Wallet creditsf

FOLLOW US