Print Icon
Stay home work online

NEDERLAND

Editie 2juli 2020

VEERKRACHTIG VANDAAG, MORGEN STERKER.

Bedrijven over de hele wereld hebben de afgelopen maanden veel veerkracht getoond. Velen zijn teruggegaan naar de tekentafel om nieuwe plannen te maken om hun bedrijf draaiende te houden. Bij Zoho zijn we buitengewoon trots op onze klanten en partners die de kracht en vastberadenheid hebben getoond om zich aan de nieuwe norm aan te passen door hun doelen te herzien en nieuwe innovatieve ideeën te creëren.

Alle veranderingen die organisaties hebben ondergaan om de pandemie te doorstaan, hebben de weg vrijgemaakt voor een nieuwe manier van werken. De rode draad is het opbouwen van duurzaamheid. Dit kan betekenen werken op afstand, processen veranderen om klanten anders te bedienen of vanuit financieel perspectief schoon schip maken. Lees verder voor meer informatie en wat wij u hierbij kunnen bieden.

sridharvembu_message

Message from our CEO Sridhar Vembu

LEADER’S TAKE

doublequote.png

“There is a culture of experimentation to find new solutions, new ways to stay relevant. I always ask our people, are we relevant to today’s times? Are we offering products and solutions that are relevant to our customers’ needs today?”

TOP STORY

Lancering Zoho CRM 2020

Zoho CRM 2020 biedt meer dan 20 nieuwe features voor de optimalisatie van lead management binnen bedrijven als ook beter ge-automatiseerde interactie met klanten. Met de diepgaande analyse van Zia (artificial intelligence tool) krijgt u betere gepersonaliseerde inzichten en customer journeys om zo te kunnen zien wat het beste werkt voor uw klanten. Bekijk het complete aanbod van de nieuwe functies hier.

Introductie Zoho Bigin, een nieuwe pipeline-centric CRM voor kleinere bedrijven

Bigin bevat meerdere pipelines zoals ingebouwde telefonie en workflow automatisering. Dit zijn precies de juiste functies om kleine bedrijven te helpen bij het uitvoeren van een volledig klantgericht proces. Bigin kost €7,- per maand bij een jaarabonnement. Meldt u nu aan voor ons gratis proefabonnement van vijftien dagen en #JustBigin uw CRM avontuur vandaag nog!

Zoho CRM's Remote Sales Office

zoho_creator

Dit is een eenvoudig te installeren toolkit om de communicatie en productiviteit van uw bedrijf te verbeteren. Dit all-in-one pakket voor CRM integreert met Zoho Cliq, Zoho Meeting en Zoho ShowTime. Voor uw team wordt het werk eenvoudiger om samen te werken en duurzame klantrelaties op te bouwen, waar ze zich ook bevinden. Remote Sales Office is tot 31 augustus 2020 gratis beschikbaar.Lees meer.

Het nieuwe tijdperk van een Work Processor

zoho_remotely

Met de zesde versie van Zoho Writer wordt online samenwerken in tekstverwerking geavanceerder, o.a. een probleemloze opmaak, sjabloon gestuurde automatisering, invulbare documenten en meer. De nieuwe Writer is alles wat uw bedrijf nodig heeft voor meer efficiency. Probeer het zelf via deze link.

Blijf op de hoogte van het Zoho nieuws van de afgelopen drie maanden.

AANMELDEN

ZOHO IN NEDERLAND

Ervaringen van klanten

pdf_icon

Ik heb wat programmeer ervaring maar het bouwen van serverparken en databases zou mijn kostbare tijd ontnemen. We konden de beschikbare software later ook niet aanpassen en het was super duur. Toen vonden we Zoho Creator het low-code product om zelf applicaties te maken en sindsdien is het een grote verademing'.

Manuel Escobedo,

IT Manager at ICP.

Lees volledige verhaal

rainbow_icon

Met Zoho Analytics werd het makkelijk om allerlei databronnen te visualiseren. Veel van mijn managers gebruiken nu Zoho Dashboards en maken zelf snel rapporten. De gebruikersfuncties zoals eenvoudige drag-and-drop filters en gedetailleerde inzichten zijn van topklasse.

Daniel Franey,

Director & Shareholder, Courier Logistics Limited.

Lees volledige verhaal

De onderstaande producten zijn door onze teams aangepakt en voorzien van nieuwe features

Klik hier en laat hier je bericht achter

UPDATES VAN PRODUCTEN

Ondertussen zijn onze teams bezig geweest met het opbouwen van nieuwe mogelijkheden in onze producten om aan uw veranderende behoeften te voldoenen ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk waarde eruit kunt halen.

Zoho Cliq     Cliq

Ervaar het beste van twee werelden als we uw bedrijf naar Cliq overzetten. Direct groepsgesprekken voeren, in- en uitchecken tijdens werk, de werktijden van uw team beheren en nog veel meer. Werken op afstand met Cliq is tot 31 augustus 2020 gratis beschikbaar.

Zoho Recruit     Recruit

Zoho Recruit Recruit Introductie van Career Site Upgrade voor uitzonderlijke kandidaat- ervaringen en presentatie van de werkgever (branding). Maak met onze verbeterde gebruikersinterface naadloze carrieĢ€repagina's die in meer dan 25 talen opgemaakt kunnen worden. Lees meer.

Zoho Inventory     Notebook

Maak kennis met Meeting Notes, een nieuwe ingebouwde functie waarmee u aantekeningen kunt maken tijdens online vergaderingen. Lees meer.

Zoho one

Om uw organisatie security technisch te beschermen, om de websessies van gebruikers beter te reguleren, hebben we de beveiligingsinstellingen doorontwikkeld. Zie hier de updates.

Zoho ShowTime     ShowTime

U kunt nu gast-trainers uitnodigen voor uw virtuele trainingsessies. Het binnenhalen van industry experts voegt een nieuw en waardevol perspectief toe aan uw programma. Zie hier de mogelijkheden.

Zoho Marketplace     MarketPlace

Zoho MarketPlace Brengt u 21 nieuwe releases, waaronder WeChat Pay, CapsuleCRM en Xero. Bekijk hier de nieuwste lijst met extensies.

HULPBRON

Webinars

webinars

Een nieuwe kijk op de rol van EdTech in het onderwijs - Tech Table Talks: Deze veranderende tijden zijn voor de onderwijssector het meest ingrijpend. Meer dan ooit doen studenten, docenten en administraties ervaring op met virtuele klaslokalen en leren ze door middel van online technologie.

Leer e-mailmarketing op een gemakkelijke manier met lessen van minder dan een minuut, rechtstreeks geleverd door ervaren experts met 1-minuut marketing sessies over Zoho Campaigns.

Zoho Blog

Bedrijven passen zich aan naar omstandigheden die steeds veranderen, lees in dit artikel hoe u uitgebreide klanten steun kunt blijven bieden terwijl u op afstand werkt. Lees meer.

Zoho Influence

Een bron van thought leadership en nuttige informatie over verschillende onderwerpen die van invloed zijn op bedrijven. Read on Lees meer voor informatie over ons huidige onderwerp: werken op afstand.

Zoho Academy

Marketing 101

Leer hoe u opvalt in een competitieve markt door middel van een duidelijke, effectieve merkpositioneringsstrategie. Toon uw meerwaarde en trek meer klanten aan.

Vond u deze nieuwsbrief informatief?

Deel uw mening

Stel onze Zoho apps voor aan je vrienden en spaar Wallet credits.

volg ons